Galeri

MAP KOJAMEK

29 Mei 2022. Mesyuarat Agung Permulaan untuk penubuhan Koperasi Masjid Jamek Sultan Abdul Samad dengan kehadiran bakal anggota seramai 44 anggota

BP RediPay

15 Jun 2022. Kojidpreneur telah menjalinkan usahasama dengan RediPay Bhd bagi menggunakan Bank Gateway dalam perniagaan online.

Mesyuarat Agung Permulaan KOPERDIK

19 Jun 2022. Mesyuarat Agung Permulaan Koperasi Kariah Masjid Kg Kuala Perdik Selangor Berhad telah dilancarkan oleh YB Datuk Johan bin Abdul Aziz, Penasihat Persuruhjaya Koperasi Malaysia. Seramai 31 bakal anggota telah menghadiri mesyuarat tersebut.

KOJIDPRENEUR ada peluang di Negeri Perak

20 Jun 2022. Team YTAN bersama Kojidpreneur bermesyuarat dengan Prof Datuk Dr Ansary, President AeU di Wisma Subang. Taklimat untuk kerjasama program Kojidpreneur di laksanakan di Perak melalui Prof Datuk Dr Ansary.

KojiD Preneur “Moving Forward”

30 Nov 2021 Urusetia bersama dengan MPM, Hj Razak, Pengerusi MPM & Dato Ahmad Reduan Mohd Yusof, Timbalan Pengerusi KEB MPM ke group KojiDPreneur telah diberi taklimat berkaitan dengan perkembangan dan “Moving Forward” dalam pengoperasian KojiD Preneur.

Mesyuarat Pengoperasian KojiD Preneur

📢Mesyuarat Penubuhan BOD Projek Kojidpreneur📢 Assalamualaikum wbt Dengan segala hormatnya dimaklumkan bahawa mesyuarat tersebut perlu dilaksanakan bagi pengoperasian projek Kojidpreneur. Tentatif mesyuarat mengikut ketetapan berikut:📆 7 Okt 2021 (Ahad)⏰ 2.30 ptg hingga 4.00 ptg🙋‍♂‍ Jemputan: MPM, PERMATA (PEMATAP), KEB BI Kojidpreneur dan YTAN serta setiausaha🌏Tempat:… Read More »Mesyuarat Pengoperasian KojiD Preneur